Overalt er et arbeidsområde med et kompakt tastatur

  01.11.2018

Vi setter oss ikke ned til jobb på et bredt, ekspansivt skrivebord.

Det er de som jobber på servere, i kiosker og i trange industriplasser; og det er hjemmearbeidere som balanserer et tastatur på kanten av et vakkert kjøkkenbord.

ActiveKeys utvalg av kompakte tastaturer er en ideell løsning for når rommet er et problem. Selskapets Mini Desk-serie ble utviklet for bruk i industri- og detaljhandel, men er like hjemme i et ukonvensjonelt og improvisert arbeidsområde.

Kompakte tastaturer har et mindre fotavtrykk enn et vanlig standard tastatur, som måler rundt 45 cm bredt. ActiveKey AK-410 er bare mindre enn 30 cm bred. De kalles også noen ganger som mini-tastaturer.
For arbeidere som sliter i små mellomrom - for eksempel med en uttrekkbar tastaturbrett som deres eneste plass - kan selv korte tider ved et skrivebord være utrolig ubehagelig. Hvis tastaturskuffen ikke passer til både musen og et tastatur i full størrelse, må musen plasseres et annet sted, og enkle oppgaver blir usammenhengende og vanskelig.
Et mindre tastatur betyr også at mindre innsats - ganske enkelt mindre muskelbevegelse - er nødvendig for å skrive. Det er mindre belastning for å nå høyere nøkler, og håndleddet og hånden kan hvile på samme overflate, og lette presset på håndleddet.
For de som bruker mye tid på tastaturet, er det mindre sjanse for muskelbelastning eller repeterende stressskade.
Tastaturer i full størrelse er en løsning som passer like bra - men vi har ikke alle store hender! Ved å bruke et mindre tastatur kan du forbedre stillingen, og det er mye lettere å poppe i en koffert og bevege deg som arbeidsplassen blir mer bærbar.
Og det er den perfekte løsningen for alle som har mistet eller begrenset funksjon i den ene hånden eller armen, da det er mulig å skrive med en hånd uten belastning på et tastatur i full størrelse.

ActiveKey er et ledende merke innen produksjon og utvikling av en rekke kompakte tastaturer. Basert i Pegnitz, Bayern, kombinerer selskapet banebrytende teknologi med et tradisjonelt fokus på kundeservice. Deres utvalg av tastaturer er langt utover det tradisjonelle, med et bredt utvalg av bakgrunnsbelyste, trådløse og spesialiserte tastaturer.

Klaviaturfamilien AK-410-NP er en høy kvalitet, pålitelig serie av tastaturer. Holdbar, med hele spekteret av standard tastaturfunksjoner, har AK-410 86 taster, Microsoft® Windows ™ knapper og en ergonomisk design som det er behagelig for brukeren.

Det er sklisikker og sprøytbestandig - og for arbeidsplasser der ekstra beskyttelse er nødvendig, selger ActiveKey en tastaturbeskyttelsesfilm som beskytter mot utfordrende miljøer uten tap av følsomhet eller brukervennlighet.

Enheten er kompatibel med alle operativsystemer og enheter som støtter et standard PS / 2-tastatur, og har en strømforsyning på 5 V +/- 5% (via PS / 2-grensesnitt). Den kobles til en mini-Din-kontakt, og veier bare 0,5 kg.

Du kan se AK-410 her http://www.nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/ACT001/Active%20Key%20AK-410%20Compact%20Mini%20Keyboard , eller ring Nexus for å diskutere ActiveKey-serien av kompakt og spesialisert keyboards.


Bilde av Thom Holmes på Unsplash